Concursos y ferias


image

Anunciar el concurs I de Microteatro "LENEO"
1 - el tema de totes les obres han referenciat galeria d'art o esdeveniments que poden passar a ella.2 - vostè pot participar en el concurs qualsevol autor resident a les Illes Baleares.3 - treballs es presentaran en català i castellà i serà originals i no hagin estat presentades en qualsevol altra competició, amb una longitud màxima de 4 pàgines. Hi pot haver no més de 2 caràcters en el treball. Cada autor pot enviar només una obra de concursar.4 - l'època dels textos és des del 16 de març fins el 16 d'abril. Qualsevol text lliurat fora de convocatòria se suprimirà de la concurso.5 - treballs es remetran a les correos:Info@artmallorca.esCromlecultura@gmail.comDebe incloses en el missatge: text - títol del treball - part - autor nom telèfon número-e-mail contacte-declaració que la història és original.7 - si algun d'aquests requisits no es compleix, es larà la participació del participant que ha de infringido.8 - 2 textos seran seleccionatsen català i en castellà, per ser representats en el mes de juny, com s'indica en element 11,9 - selecció d'obres seran escollides per un jurat integrat pel poeta mallorquí Antonina Canyelles, l'obra "Putes i Consentits" ha estat recentment adaptat al teatre, i Bernat Pujol, director del grup de teatre de l'ONCE i l' Adoració dels Reis que es celebra cada ano.10 - la decisió del jurat es coneixerà el 30 d'abril i els resultats es publicaran en Art Mallorca i Cromlech cultura xarxes socials, així com en els patrocinadors de la concurso.11 - 2 treballs seleccionats seran representat dia 5, 12, 19 i 26 a partir de 2015 hores en la galeria d'Art Mallorca.

Fecha: 1426464000
Hora: 20h


image

I Concurso de Fotografía PHÕS
Entitats convocants: Art Mallorca i Cromlech Cultura, amb la col·laboració de les firmes Tot Herbe, Flor d'Ametler i Castanyola.
bases:
1. La temàtica del Concurs és: "Trobades d'amor i desamor".

2. Podrà participar en el concurs qualsevol persona major de 18 anys i resident a les Illes Balears.

3. Les fotografies han de ser originals del concursant i cada autor podrà presentar una única fotografia en color o en blanc i negre, realitzada amb una càmera digital i han de respectar els següents requisits:

- Les fotografies han de ser arxius JPG.
- Han de tenir una mida mínima de 800 X 600 px i un pes màxim de 512 Kb

Les fotografies no podran ser alterades electrònicament ni per qualsevol altre mitjà. Tampoc s'acceptaran fotomuntatges. Es permetran mínimes correccions de color i lluminositat.

4. Els participants han de remetre les fotografies als següents correus electrònics:

info@artmallorca.es
cromlecultura@gmail.com

Amb la fotografia s'han d'adjuntar les dades següents:

- Nom i cognoms del concursant
- Adreça de correu electrònic de contacte
- Telèfon de contacte
- Títol de la imatge

5. A mesura que es vagin rebent les fotografies, s'aniran publicant al Facebook de Art Mallorca, Cromlech Cultura i Vaig escombrar de l'Art.

6. La data d'enviament de les imatges començarà el 2 de gener fins al 23 de gener a les 20 hores.

Del 24 al 30 de gener es decidirà per part del Jurat les 20 fotografies finalistes, i es comunicarà a tots i cadascun dels concursants que arribin a aquesta fase.

Del 3 al 14 de febrer del 2015 mantindran exposades a la Galeria Art Mallorca, i per això els 20 finalistes hauran de presentar les fotografies degudament emmarcades, sent el format de les mateixes de 20 x 30.

El lliurament de les mateixes es fixen els dies 31 de gener de 10.30 a 13.30 hores, i el dia 2 de febrer de 16.30 a 20 hores a la Galeria Art Mallorca, carrer Missió, 26 de Palma.

7. Atès que els 20 finalistes del Concurs tindran exposades les seves obres a la Galeria durant un termini de dues setmanes, es fixa una quota d'inscripció de 5 € per participant, per a despeses de publicitat i exposició.
Aquesta quantitat haurà de ser ingressada al c / c núm. ÉS 2520 560004434218006942, de Caixa Colonya, fent constar el seu nom i cognoms.

8. El dia 3 de febrer a les 20 es procedirà a inaugurar l'exposició, ia partir d'aquest dia es concedirà un vot popular per a l'elecció de la fotografia guanyadora, per part del públic assistent, i de tots els que vagin passant a contemplar l'exposició.

9. El Jurat del concurs i la seva Fallada es donarà a conèixer el dia 13 de febrer a les 20 hores, un dia abans de la finalització de l'exposició de les fotografies finalistes.

10. Els autors de les fotografies presentades cedeixen els drets No exclusius de reproducció a l'organització perquè utilitzin les imatges en les seves pàgines als mers efectes de donar a conèixer a tots els concursants, finalistes i guanyador del concurs.

Premi: Un lot de productes de la firma Tot Herbe, un altre lot de la signatura Flor d'Ametler i un disseny exclusiu d'una bandolera o bossa per a home o dona de la signatura Castanyola.

Fecha: 1423785600
Hora: 20
Lugar: galeria Artmallorca C Missió 26 Palma.
Página web:http://www.artmallorca.es


image


Fecha: 1419206400
Hora: 20h


image

“BESOS” I Concurso de fotografía ArtMallorca “SAN VALENTIN 2014”
berta a tots els públics, tant professional com a aficionat. Els proposem per a aquest primer concurs que ens facin arribar les seves fotografies en les quals apareguin petons, ja siguin explícits o implícits, reals o figurats, petons romàntics o d'amistat, de tendresa, d'animals, avis i els seus néts.....petons, petons i més petons.
Es premiarà la qualitat artística, la simpatia i l'originalitat de la fotografia.

Premi valorat en 600€ en ART, PERFUM I JOIES.

Bases de participació:

-Es presentaran fotos sense emmarcar i qualsevol mesura.

-La quota de participació serà de 10 euros per presentar una foto, 15 euros si es presenten dos, i 20 euros se si presenten tres.

-Es presentessin en la galeria *Artmallorca a partir del dia 13 de Gener fins al dia 8 de Febrer, de 16.30 a 20 hores

-Les fotografies s'exposaran en *ArtMallorca del 13 al 21 de Febrer.

-Jurado: Al llarg d'aquests dies el públic assistent podrà realitzar les seves votacions presentant el seu DNI, en una llista que es farà pública per garantir total transparència. Un vot per persona a la foto favorita, i un jurat professional constituït per tres persones de referència en el camp de l'art i la fotografia.

-Les fotografies més votades seran les que passaran a ser valorades pel jurat tècnic.
-L'últim dia de la mostra es realitzarà un acte oficial, a les 19 hores carregat de sorpreses, juntament amb el lliurament del premi al guanyador o guanyadora, valorat en 600 euros, en art, perfum i joies. El premi estarà exposat en la galeria *ARTMALLORCA.

Fecha: 1392332400
Hora: 19:00h
Lugar: galeria artmallorca C Missió 26 Palma.


image


Fecha: 1383346800
Hora: 09:00


image


Fecha: 1325372400
Hora: 09:00